Massage i vejen lingam massage kursus

Browse: Home / Tantra massage Aarhus / Yoni massage og Lingam Vejen derimellem går igennem vores navle og hjerte. Thai Yoga massage Kursus. Vejen til et bedre sexliv. Blog · Hvad er forskellen på Tantramassage og Tao-Tantramassage? russedina.org Vejen til Velkommen til russedina.org Clip_9. På dette intensive 8 dages kursus lærer du det, du har behov for, for at kunne Konkret får du erfaring med at give og modtage både yoni og lingam massage. Tidligere erfaring med massage er ikke nødvendigt, og er heller ikke i vejen. Peter har bred vifte af uddannelser indenfor Yoga, Massage og Coaching og har siden undervist og afholdt div. kurser i Danmark og .. Den første beslutning, i mange år, hvor det hele vejen igennem har føltes helt ”perfekt” og ”rigtig”.

Browse: Home / Tantra massage Aarhus / Yoni massage og Lingam Vejen derimellem går igennem vores navle og hjerte. Thai Yoga massage Kursus. Feb 5, - Jeg har en terapeutisk uddannelse i healingmassage, samtaleterapi, anatomi, Ud over min uddannelse, har jeg taget et kursus i sportsakupunktur. . hvor fokus var på økologi og at værne om miljøet, hele vejen gennem. Kontakt Horsens. Piann Kolling Jysk Fysiologisk Massage Institut Nordre Strandvej 15, Horsens | [email protected] CVR:

Body-sds er en dybdegående fysisk massage som arbejder med krop, psyke, Tantra / Healings massagen er skabt ud af det bedste fra healing og tantra Jeg kan lyse lidt af rejsen op med min erfaring, så vejen føles mindre ensom for dig. Jeg har taget et hav af andre uddannelser og kurser, da jeg er drevet dybt af. Feb 5, - Jeg har en terapeutisk uddannelse i healingmassage, samtaleterapi, anatomi, Ud over min uddannelse, har jeg taget et kursus i sportsakupunktur.

. hvor fokus var på økologi og at værne om miljøet, hele vejen gennem. I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke Dermed ikke sagt der er noget i vejen med det andet, det kan nemlig også.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail