Massage til mænd af mænd tantra massage til kvinder

I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni. Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og. Jeg valgte at besøge Tantra Templet hvor de giver massage til både mænd og kvinder. Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod. Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor du fuldt og ubetinget skal modtage og nyde. Der er intet mål, intet vi skal, blot nyde.

Det vigtigste spørgsmål du som kvinde skal stille til den mandlige tantramassør - Tantraværkstedet

Bestiller du tid til tantra massage i København, bestemmer du selv, om din behandler skal være en mand eller en kvinde. Forud for behandlingen tager du en. Jeg valgte at besøge Tantra Templet hvor de giver massage til både mænd og kvinder. Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod. Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og.

Jeg valgte at besøge Tantra Templet hvor de giver massage til både mænd og kvinder. Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod.

Bestiller du tid til tantra massage i København, bestemmer du selv, om din behandler skal være en mand eller en kvinde. Forud for behandlingen tager du en. Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor du fuldt og ubetinget skal modtage og nyde. Der er intet mål, intet vi skal, blot nyde.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail