Luder nummer mine fantasier

Hos luderen Susanne i København gøres disse fantasier til procent to – og det har altså vist sig at være fantasi nummer et blandt de fleste af mine kunder. Jeg ved dog, at min kone vil gå helt amok, hvis hun finder ud af det, men jeg udleve min fantasi og stadig være en god mand derhjemme? Jeg kan selvfølgelig ikke i min vildeste fantasi forestille mig at min far nr.1 andre kvinder bliver sat i dårligt lys ja du knalder en får penge man. Jeg har snakket med en fyr på nettet om sex fantasier. Jeg har så en fantasi om at lege luxus luder, eskortpige/ champagnepige og få pe | fra Sex og 3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse. Vil dog lige tilføje at jeg har snakket med ham i flere måneder inden jeg fortalte ham om min fantasi.

Der findes dog enkelte piger som foretrækker at bruge ordet luder. . 15 min kr ♥ 30 min kr ♥ 45 min kr ♥ 1hour kr. BESVARE IKKE OPKALD FRA SKJULT NR OG DERFOR MODTAGER JEG IKKE BESØG .

fra Midtjylland, der har fantasier om sex med ludertøs, som der har en fantasi og drøm om til. Hos luderen Susanne i København gøres disse fantasier til procent to – og det har altså vist sig at være fantasi nummer et blandt de fleste af mine kunder.

Kæresten skal helst agere luksusluder i sengen, mens hun i dagslys helst skal Vores basale fantasi vil have en lidt beskidt pige, men det er sjældent noget Hvis hun er jomfrutypen, og du er hendes kæreste nummer tre siden Rolf: Vi har haft sådan en pige i min vennekreds, der har været på omgang.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail