Min fantasi en smuk pige

„Der er mange smukke piger i Berlin. foran mig i forskellige påklædninger og lo og løb og lyttede og var alvorlig og gjorde alt, hvad jeg ønskede i min fantasi. Nov 12, - Cirka 15 år senere delte jeg min fantasi med en god ven, hvis første erotiske fantasi også drejede sig om en smuk kvinde, der dog var af kød og. Det gælder også piger! Min fantasi svingede sig til uanede højder ved tanken om alt det, hun kunne bruge Især når det er en smuk pige, der fortæller den. kan du som mand beskrive hvad der kendetegner en smuk kvinde, hvordan ser hun ud din drømmekvinde? jeg ville ønske jeg var 1,75 ;o)) er ret træt af mine 1,67!! så vi mænd har lidt til fantasien,hun render ikke rundt på gader og stræder.

De har nogle beskidte sexfantasier, det smukke modsatte køn. Vi har spurgt over af Womans læsere, hvad deres mest beskidte sexfantasi er. Af de over adspurgte piger satte 15 % af dem kryds ud for, at de tænder på "Det vildeste kunne være at have sex med en anden kvinde og min bolleven på samme tid. De unge mennesker, han havde ansat direkte fra designer og kunsthåndværkerskolerne, havde fantasi og flair. Hans for med spændende mønstre havde slået. Nov 12, - Cirka 15 år senere delte jeg min fantasi med en god ven, hvis første erotiske fantasi også drejede sig om en smuk kvinde, der dog var af kød og.

Det gælder også piger! Min fantasi svingede sig til uanede højder ved tanken om alt det, hun kunne bruge Især når det er en smuk pige, der fortæller den.

Dec 6, - arbejdsliv - Dukker en - eller flere - kollegaer op i dine sex-fantasier, så skal at han en gang imellem er en velkommen gæst i min fantasi, siger hun. Ser de en lækker kollega eller en smuk kvinde på strøget, så tænder de. Jun 30, - Journalist Rasmus Thomsens pigevenner er et indblik i den feminine Alle mine pigevenner kender min smukkeste fantasi, som faktisk bliver.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail